Yoga Vallentuna

Välkommen till Ayurveda-Anna. Jag erbjuder b.la Kundaliniyoga - en yoga som alla kan göra. Till skillnad från yoga som utövas på t ex gym så är denna yoga för ditt inre.

Yoga i Vallentuna | Ayurveda-Anna

Ayurveda-Anna

Välkomna till oss på Ayurveda-Anna

 

Ayurvedisk hälsovägledning:

En hälsovägledning ger dig insikt och kunskap om din dominerande dosha/or, eventuella obalanser och hur du kan komma till rätta med dessa. Vägledningen inleds med ett samtal där du får berätta om dig själv och var du befinner dig just nu i ditt liv. Jag ger dig ayurvedisk vägledning för att du ska nå optimal balans i kropp och själ. Ayurveda är ingen quick-fix. Om du har obalanser som byggts upp under en längre tid kommer det också att ta tid att återfå balans igen. Ayurvedan ger dig nycklar för att du snabbt och med enkla medel kan påbörja din resa mot bättre hälsa.

Marmabehandling:

Marmapunkterna är belägna över hela vår kropp. Man kan säga att dessa är knutpunkter för våra energiflöden. Med hjälp av lätt massage på dessa punkter löser vi upp energiblockeringar, som kan vara både fysiska och känslomässiga. Vi använder speciella marmaoljor som vi väljer ut efter en kort pulsdiagnostik (jag känner på din puls). Efter en marmabehandling är det viktigt att man tar det lugnt och dricker mycket vatten. Marmabehandlingar är mycket avslappnande. Har man mycket blockeringar, stress, spänningar i kroppen rekommenderar vi 3 behandlingar inom 2 veckor för bästa effekt.

Ayurvedisk Yoga - information:

Kundaliniyoga är en yoga som alla kan göra.
Till skillnad från yoga som utövas på t ex gym så är denna yoga för ditt inre.
Nästan alla övningar görs med slutna ögon för att du ska komma dig själv närmare och inte jämföra dig med andra. Mellan övningarna har man en kort paus/vila för att känna in vad som händer i kroppen och sinnet. I alla pass ingår mantran (ord/mening som upprepas i form av sång) yogaövningar och meditation så att kropp, sinne och själ får sitt. Varje pass har ett syfte/mening som vi pratar kort om innan passet börjar. Det finns ingen prestation i denna yoga, du gör efter din egen förmåga och din dagsform. Du är alltid välkommen att prata med mig innan eller efter ett pass om du vill dela med dig av något eller har några frågor.

Yogavägledning:

Som komplement till hälsovägledning erbjuder vi även enskilda anpassade yogapass för just Dig. Vi gör passet tillsammans, du får sedan med dig passet hem så du kan utöva det på egen hand. Kan bokas i samband med hälsovägledning eller som separat vägledning.

Ayurvedisk yoga i grupp - standard
Ayurvedisk yoga i grupp. Passen är baserade på årstid och sammansättning av gruppen.

Ayurvedisk yoga i grupp - exklusiv
Ayurvedisk yoga i grupp. Passen är baserade på årstid och sammansättning av gruppen.
I denna lyxigare variant ingår en egen ullmatta, praktiskt vattenflaska, du får varje pass med dig hem samt att du får 10% rabatt på vårt övrigt sortiment och behandlingar. Rabatten gäller så länge kursen pågår.

Om Ayurveda-Anna:
Under min egen livsresa där jag arbetat som skräddare, företagsledare, ekonomichef och nu senast konsultchef och delägare i en redovisningsbyrå har jag erfarenhet och förståelse för det grundarbete och de processer som man behöver gå igenom för att nå målet. Jag har haft förmånen att i alla mina roller fått vägleda, möta och stötta mina kunder och klienter. Som terapeut kommer du finns mig lugn, trygg, dedikerad och vetgirig. Givetvis fortbildar jag mig kontinuerligt för att ge dig bästa möjliga vägledning.
Jag har gått min utbildning på Ayurvedaskolan Yantra, Yantra Ayurveda AB. Genom Ayurvedaskolan Yantra går jag i kontinuerlig handledning för att du ska få bästa möjliga resultat av ditt möte med mig.

Är du själv intresserad av att utbilda dig?
Anmäl dig på Yantra.nu och ange koden
Ayurveda-Anna så får du en rabattkod/gåva att använda vid ditt nästa besök.

Hjärtligt välkomna
Med vänliga hälsningar
Anna van Berlo
Ayurvedisk hälso- och yogavägledare

Tel: 076-869 89 99

Mörbytorpsvägen 308
186 94 Vallentuna

Följ mig på facebook
Följ mig på instagram
Boka tid direkt här
 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information